Eilen se sitten tapahtui. Minä päätin, että nyt me lähdemme Saran kanssa virallisiin agilitykilpailuihin. Jessus sentään, olenko aivan hullu? Toisaalta taas tavoitteeni "nousunollat" mölliluokasta ovat jo kasassa, mikä oli olevinaan minulle se kynnys lähteä kisaamaan. Toisaalta emme ole saanneet vielä yhtäkään nollaa mölliluokan "kisaavista", jossa ovat kaikki esteet..tiedä nyt sitten tässä mikä on oikein ja mikä väärin. :))

Joka tapauksessa ensimmäinen starttimme tapahtuu hetimiten, kunhan saan lisenssin vaihdettua siihen, joka oikeuttaa virallisiin kilpailuihin. Kilpailukirjakin pitäisi ostaa ja ja.... Auttakaa nyt herranen aika, täällä päässä seotaan! :'))) Kysymys kuuluukin: Mitä kaikkea minun tulee huomioida ennen ensimmäisiä virallisia kilpailuita?

Ääh, ehkä olen vain liian kriittinen. Onhan meidän meno aika vauhdikasta ja ohjauspuoli kunnossa, sanoisinko erittäinkin hyvin. Keppejä ja keinuja haluan ensi viikolla kokeilla treeneissä, että saan virallisiin siirtymisiimmä varmuuden. Mitäs tässä muuta...ei kait tästä paluuta ole?! :))) Ihan hirmuinen kiire ei kuitenkaan ole, katsellaan nyt ihan rauhassa vielä noiden keppien kehittymistä. Laitoin kotisivujemme galleriaankin pari uutta keppivideota - täytyy kyllä sanoa, että vielä noistakin videoista kepit sujuvat nykyään Saralta paljon paremmin! ...Tosin vain kotikepeillä toistaiseksi.