Sunnuntaina olimme siis Tuusulassa, jossa suoritimme kaksi starttia. Mölliluokassa sijoituimme "hylystä" huolimatta kuudenneksi. Ratavirheet tulivat kiellosta ja esteen takaperin suorittamisesta. Harmillisen helpot virheet....
Kilpailevien radalta nyt en odottanutkaan kummoisempaa tulosta, ja näin ollen 12. sija tipahti meille. Aikavirhettä lähes minuutin verran.. ;) Kielto mustaan putkeen useasti, sekä renkaan väärin suorittaminen useasti.
Saimme mitattua paikalla myös Saran säkäkorkeuden, joka oli niinkin pieni kuin 29,5 cm. Todellinen pikkukoira meillä siis :) Kaapon ja Maijan kanssa kävimme lenkillä ja suunnittelimme pääsiäistä.

Tänään starttasimme sitten Pyhtäällä jälleen kerran mölliluokassa. Rata oli helppo, todella helppo, mutta typerä väärälle esteelle karkaaminen sattui kohtaloksemme. Lisäksi jostain tuli vitonen, eikä minulla ole aavistustakaan mistä ;) Mutta ei siinä oikein muuta mahdollisuutta ole, kuin että kontaktilta olisi tullut...muunlaisen olisin kyllä huomannut. Jälleen kerran sijoituksemme parani hieman, tällä kertaa olimme jopa viidensiä. Tosin osallitujia oli puolet vähemmän kuin aiemmissa kilpailuissa, n.8-10...? Ratapiirros löytyy kotisivuiltamme, galleriasta, agilityratojen kansiosta :))

Lisäksi minulla on pienoisia uusia tuulia agilityjuttujen suhteen, mutta ne ovat vielä salaisuuksia ;)