Koska jouduimme jäämään pari viikkoa sitten Tuusulan kisoista pois Saran juoksun alettua, ilmoittauduin nyt ensi sunnuntain Tuusulan mölleihin (2.3.). Jälleen kerran ilmoitin Saran kahteen luokkaan, sekä mölleihin, että kilpaileviin. Hirmuisesti kyllä jännittää, kun ei olla pussia kovin paljoa käyty, ja kepitkin menee vain jos kädellä ohjaan - eikä Sara osaa itse hakea oikeaa sisäänmenoa. Ilmoittauduin luokkaan kuitenkin vain harjoitusmielellä, ja onhan se mukavaa päästä testailemaan taas noita "vaikeampia" esteitä. Useinhan kuitenkin mölliluokan jälkeen tulee fiilis "Tässäkö tämä oli?", joten nyt on sitten vielä jännitettävää mölliluokankin jälkeen!

Heti ensi tiistaina meillä on sitten jälleen möllistartti Kotkassa, tai tarkemminsanottuna Pyhtään maneesissa. Viimeksi rata oli niin helppo ja suoritus äärimmäisen vauhdikas, että josko tällä kertaa malttaisin odottaa tuomarilta lupaa lähtöön... ;) Voisi olla ehkäpä helpompaa sijoittua, heh!

Näyttelyitä merkkailin tytöille tuonne sivulle. Siinä nyt pitäisi kaikki tämän vuoden näyttelyt olla molemmille, vain mätsäreitä voi tulla lisää... Finaa kuljetan tänä vuonna enemmän, sillä Sarahan nyt ei ole erityisemmin pärjännyt. Aion kuitenkin saada sen hyvään kondikseen ja mennä kesällä kokeilemaan. Tuloksista riippuen katsotaan sitten nuo loppuvuoden näyttelyt sen kohdalla, mennäänkö Porvooseen ja Messariin....Karjaakin on vähän auki molempien kohdalla. Näyttää siltä, että Loviisan mätsäri osuu samalle päivälle Finan pentunäyttelyn kanssa, joten siskoni sai siitä keikan. ;) Hän siis hoitelee kehäpyörähdykset kotikentillä, sillä välin kun minä luuraan Finan kanssa Tampereella. :) Itseasiassa sen vuoksi kalastimme mätsärin pääsiäisen tienoille tuonne Lahteen, että sisko pääsee kokeilemaan sillä lailla, että minä olen paikalla neuvomassa. Tampereelta on ehkä hiukan pitkä matka auttelemaan, jos vasta täällä astuu kehään ensimmäistä kertaa... Alkaa vaan siskolla paineet kasautua - mahtaako hän tuoda myöskin BIS-pokaalin kätösissään ja uusia viime vuotinen ihme!? ;)

Pääsiäiseksi olisi tarkoitus järjestää myös ns. uusi yritys Maijan ja Kaapon tulemisen suhteen. Typerä juoksu pahanen perui tietysti hiihtolomasuunnitelmammekin täysin, joten tässä odottelen informaatiota tulevasta. :) Sain vihdoin myös albumitilaa, viime viikkoisen pentutapaamisen (ja aiempien pentutapaamisten) kuvat löytyvät tästä!