Nyt on nekin koettu :) Oikein mukava fiilis jäi, treenit olivat oikeastaan täysin samanlaiset kuin Finan pentutreenitkin. Olin niin positiivisesti yllättynyt, kun Sara pystyi pujottelemaan kaikkien koirien ympäri tuijottaen minua suoraan silmiin! Alussa likka räksytti niin, että meinasin jo lähteä takaisin kotiin, mutta heti treenien alettua sain kontaktin Saraan ja pujottelu-seuraaminen meni ihan, kuin olisimme tehneet sitä ennenkin! o.O Aivan huimaa!

Kyllä nyt ei voi muuta sanoa, kuin että on minulla ihanat vesselit :)) Ei voisi paremmalle tuulelle tulla, kuin hyvin sujuvien koiraharrastusten jälkeen! Nyt oikein odotan ensi viikon treenejä! :))

Viikonloppuna meillä olisi suunnitelmissa mökkeilyä. Ajattelin napata sinne nuo "kepit" mukaan, ja siellähän sään salliessa voisin opettaa ne Saralle toiselta puolelta ja Finalle kenties kokonaan. Tampereen pentunäyttelyyn on näillä näkymin tulossa kunnon "saattue" meitä kannustamaan ja tukemaan! :) Toivottavasti emme ole aivan ainuita luokassamme!

Lopuksi haluan vielä kiittää ihan näin julkisesti ihania tukijoukkojamme Finan veljen, Bamsen, perhettä ja ystävääni Maijaa - he olivat mukana jännittämässä pentukehäämme erkkarissa viime viikonloppuna, enkä ole heistä muistanut halaistua sanaa täällä blogissa sanoa. Kannustuksenne merkitsee minulle hyvin paljon! :) <3

Tähän on hyvä lopettaa, onpas hassua, kun sattui kaksi merkintää tänään tulemaan ;)