Tänään piipahdimme Karjaalla debytoimassa junioriluokassa Finan kanssa ;) Viikolla neitiä vaivannut ripuli meinasi peruuttaa koko homman, mutta syyksi selvisikin vain ruuan määrän lisääminen, josta neidillä meni vatsa sekaisin, ja saatiin homma kuntoon palaamalla takaisin entiseen määrään :))
Luokassamme oli kahdeksan iloista hännänheiluttajaa. Tuomarina siis Teija Poikolainen-Däuber, joka antoikin meidän Finalle upean arvostelun ja ERI:n! Juniorinartuista vain kaksi koiraa saivat erinomaisen, ja me "jäimmekin" sitten kilpailuluokassa toisiksi ;) Paras narttu-kehässä meillä ei oletetustikaan menestystä tullut, mikä ei harmita yhtään - onhan neiti vielä kehittymisvaiheessa täysin! :) Ihana arvostelu löytyy kotisivuiltamme Finan omalla sivulla olevasta Tulokset-linkistä.

Perjantaina kävimme myös kasvattajan luona sukukokouksessa, jossa paikalla olivat Sara-äiti ja kaikki Heart-pennut :) Fina oli tuolloin vielä vähän alakuloinen ja väsynyt (ripuli oli vienyt ressukalta voimat...), mutta jo samana iltana neiti oli jo oma itsensä palautettuamme ruoan määrän entiseen :) Tässä kuvia tapaamisesta, kiitos kaikille :) Pakko laittaa alle vielä siskoksista, Hertasta ja Finasta, kuva :)

1727320.jpg