Ohhoh, melkoinen takatalvi! Lunta on satanut puolisen metriä, ja koirat saavat rämpiä umpihangessa niin, että vain pää näkyy :) Tytöt nauttivat selkeästi lumen määrästä, täytyisi kuviakin yrittää saada napsittua.

Tilasin toissapäivänä terrieri.net:istä vihdoinkin koirille naksuttimen, vieläpä moniäänisen (Multi Clicker) sekä PetStagesin Chew Chain-köysilelun. Kaapolla oli sellainen mukanaan pääsiäisenä ja Fina ihastui siihen syvästi ;) Kaapo-ressukka sai taistella rakkaasta lelustaan tosissaan, kun tämä pikkuriiviö riepotti sitä kuin omaansa! Jopa Sara, joka ei yleensä perusta leluista, innostui leikkimään Finan kanssa vetoleikkiä. No, nytpähän on tytöillä omat :)

Täytyykin heti alkaa kouluttamaan tyttösiä naksuttimen avulla, ja katsoa miten se tehoaa. Kirjoittelen tänne sitten, kun tuloksia alkaa näkyä :) Iskä etsi meille myös kosketuskepiksi kelpaavan teleskooppiantennin, jonka päähän aion taiteilla jonkinlaisen palluran :))

Agilityrintaman "salaisuutta" täytyy vielä selvitellä, ennen kuin paljastan mitään ;) Joten odotelkaahan kärsivällisesti!