1359525.jpg

Perjantaina pakkasimme kimpsut ja kampsut matkaan, starttasimme auton ja lähdimme huristelemaan kohti Tamperetta. Tytöt matkasivat takapaksissa omassa häkissään aivan kiltisti nukkuen, eikä pysähdyksiäkään tarvinnut tehdä. Perillä Fina teki tarpeensa hienosti hihnassa pihalle, mitä ei yleensä tee (tekee ulos aitaukseen, mutta jos hihna laitetaan kaulaan, niin ei millään).

1359560.jpg

Äiti ja iskä kävivät Nokialla, ja toivat "tuliaisinaan" Finalle hienon uuden kurapuvun. Ylpeänä Fina saikin heti testata uutta muotivaatettaan myös ulkona. Hissiinkin saivat koirat totutella aivan tarkoituksella. Vaikkei nyt hississa ravaamiseen ole tarvetta, niin on ihan hyvä, että tytöt tottuvat siihenkin. Sarahan ei tapansa mukaan ollut moksiskaan, mutta Fina painui hissin pohjalle niin matalaksi, kuin suinkin mahdollista ;) Loppureissusta molemmat tytöt seisoivat hississä kuitenkin kuin vanhat tekijät!

1359563.jpg

^ "Vihdoin sain luun äitiltä, enkä varmana palauta sitä sille!" :)

Viikonlopun suuri huvi oli taistelu luusta. Olimme ostaneet molemmille tytöille omat luut, mutta tottakai oli tapeltava toisesta! Ilmeisesti tässä luussa oli vain niin hyvä maku, että toinen jäi sitten epäsuosioon... :D Näinhän se menee, että vaikka miten olisi molemmilla omat, niin aina pitää saada se mikä toisella on. Samahan meillä ihmisilläkin on ;)

 

Tässä vielä muutama poseeraus kauniilta parvekkeelta :)

1359534.jpg

1359547.jpg

1359553.jpg