Jännityksestä sekaisin ollut vatsani herätti minut hiukan ennen kellonsoittoa, noin vartin yli viideltä aamulla. Nappasin kimpsut ja kampsut mukaani ja lähdin koirien kanssa Harjulle lenkille. Noin seitsemältä hurahti automme käyntiin kohti Hyvinkään erkkaria :)

1524929.jpg

(c) Maija

Fina debytoi 7-9 kk narttupentujen luokassa (koiria ilmeisesti 12), jossa se pärjäsikin hienosti. Olin aivan harmistunut kävelyosiossa, koska Fina kuikuili kaikkialle muualle kuin minuun päin, eikä kävellyt niin kuin yleensä. Yksilöarvostelussa kuulin, kun tuomari saneli arvosteluamme ja hymy nousi väkisinkin korviin asti :) Tuomari kehui kaikkea, ainoa huomautus tuli nousevasta selkälinjasta liikkuessa. Arvostelun voit lukea kokonaisuudessaan täältä.

1524924.jpg

(c) Maija

Pääsimme Finan kanssa viiden parhaan joukkoon, jolloin olin jo onnellinen. Kun tuomari "heitti" vielä yhden ulos kehästä ja sijoitti neljännen, olin katketa riemusta. Seuraavaksi sijoitettiin kakkonen, jonka jälkeen tuomari määräsi meidät kolmansiksi :) Kaikki sijoittuneet saivat kunniapalkinnon. :)) Tämä oli hyvä startti, kahden viikon päästä meillä onkin pentunäyttely Tampereella ja siitä seuraavana viikonloppuna pyörähtelemme kehissä Haminassa.

Myöhästyin Saran kehästä hieman Finan sijoituksen vuoksi (olin toisessa kehässä!), jonka vuoksi menomme oli koko ajan vähän epävarmaa... Yksilöarvostelun kävelyosiossa Sara veti niin kovasti, että se meinasi tukehtua ja korisi siksi järkyttävästi. Odotin, että se menisi ohitse, mutta korina vain jatkui ja jatkui. Kehäsihteeri käski meidät kehän laidalle odottamaan korinan loppumista. Onneksi he antoivat meille mahdollisuuden jatkaa, kun se loppui. :) Loppukehä sujui hienosti, ja Sara sai EH:n - mistä olen hyvin tyytyväinen. Haminassa yritämme napata sen ERI:n... Saa nyt nähdä sitten, moneenko sen ilmoitan syksyksi. Jollei mullistavaa menestystä tapahdu, niin tämän kesän näyttelyt ovat Saran viimeisiä - ehkä joskus jonnekin tulevina vuosina ilmoitan... Kun ei siellä kummemmin olla pärjätty, niin miksi maksaa kalliita ilmoittautumismaksuja?

1524939.jpg

Hieno päivä oli kertakaikkiaan!