Meilläpä onkin ollut kiva pääsiäinen! :)

Heti perjantaiaamuna suuntasimme kohti Lahtea, Jokimaan ravikeskusta, jossa oli määrä pitää match show. Saavuimmaepaikalle hyvissä ajoin, ja seuraamme liittyivät Maija ja cavalier Kaapo.

Pentukehä oli 1. kerroksessa ja pienten aikuisten 2. kerroksessa. Siksipä en päässyt näkemään Saran tai Kaapon kehiä... :( Fina esiintyi todella hienosti ja keskittyi hommaan täysillä! Peppua tosin piti vähän matkaa vetää perässä, mikä nauratti meitä kaikkia! Liekö sitten tuo verottanut sen verran, että saimme sinisen, sijoittumatta...?

Yläkerrassa olikin käynyt hassusti. Kaapo ja Sara olivat olleet pari! Siskoni ensikertaa esittämä Sara sai hienosti punaisen, kuitenkaan sijoittumatta. Kaapo taas pääsi hienosti sinisissä kymmenen parhaan joukkoon! :) Lisäksi mukava yllätys oli se, että sinisten voittaja oli hienosti ruby cavalier, onnea!

1405146.jpg

^ Finan match show -tunnelmia :)

Väsyttävän, mutta mukavan kehässä pyörähtelyn jälkeen suuntasimme koko konkkaronkka kohti Loviisaa. Maija ja Kaapo viettivät meillä ihan koko loman! :) Valokuvasimme todella paljon(!), ulkoilimme, tokoilimme sekä opetimme koirille temppuja. Fina oppikin ensimmäisen (lukuunottamatta istu, paikka tai tule -käskyjä) liikkeensä, maahanmenon kahden harjoittelukerran jälkeen! On se kyllä mahtavaa, olen niin ylpeä!

Maijalle iso kiitos niin valokuvista, seurasta kuin ikimuistoisesta pääsiäisestäkin!

1405174.jpg