Huhhuh, mikä viikonloppu meillä onkaan takana! :)) Perjantai-iltana Heini tuli Finan Hertta-siskon kanssa meidän mökillemme Haminaan. Yllätys, yllätys - riehakas paini siskoksien kesken alkoi samantien! Väsymätön suloisuus, Hertta-neiti veti meidän likoilta mehut viimeistä pisaraa myöten ja niinpä ne olivat päivän päätteeksi aivan raatoja - Hertan vielä halutessa innoissaan leikkiä :))

1590487.jpg

Seuraavana aamuna nukuin pommiin tunnilla, mikä ei onneksi haitannut juuri ollenkaan. Minun oli pestävä Finan takapuoli vielä ennen Haminan näyttelyä (juoksu!), jonne olimme menossa koko porukalla. Perille löysimme hienosti ja saimme Heinin kanssa kahdestaasn yhdellä kerralla kaikki koirat, tavarat ja painava häkki kannettua kehän laidalle. Pian paikalle saapui myös Saran sulhanen, tyttöjen isä Kami omistajineen :)

Pentuja cavaliereissa oli ainoastaan kolme, ja kaikki sattumalta yhdessä luokassa - 7-9 kk nartut. Fina meni kehässä suhteellisen hyvin, vaikka kovassa tuulessa lentävät lehdet ja hiekkakentän hajut olivatkin kymmenen kertaa kiinnostavampia. Arvostelu oli jälleen erittäin hyvä ja näin voitimme luokkamme. Koska muita pentuluokkia ei cavaliereissa ollut, Fina tuli samalla kertaa myös ROP-pennuksi saaden KP:n myös! ;)) Ilmiömäisen upeasti liikkuva Hertta-sisko tuli heti toiseksi ja näin ollen siskoksille kaksoisvoitto! ;) Sara käyttäytyi kehässä loistavasti, mutta laatuarvosanaksi tällä kertaa ripsahti vain hyvä. Kami-iskä sai EH:n ja sijoittui luokassaan toiseksi! :))

1590440.jpg

Kehien jälkeen napsimme vielä muutaman perhepotretin :) Arvostelut olen laittanut molemmille tytöille jo kotisivuillemme ja kuvia viikonlopusta on Toukokuu, Näyttelyt 2008 ja Pentuleikit -kansioissa.

1590480.jpg

^ Kami, Hertta, Fina ja Sara

Heinille ja Hertalle vielä suuri kiitos mahtavasta viikonlopusta! Meillä oli älyttömän mukavaa ja koirat saivat purkaa energiaansa pitkin metsää. Täytyy kyllä sanoa, että niin ponnistusvoimaista sekä energistä ja omistajalleen lojaalia pentua en ollut koskaan aiemmin tavannut! :)) Halit siis Hertalle!

Lopuksi vielä Hertan taidonnäyte pantterijuoksusta ;)

1590491.jpg