Vihdoinkin! Vihdoinkin se tapahtui! Saimme tänään Kotkan möllikilpailuissa ensimmäisen nollamme :)) Näköjään kisafiilis tarttui eilisistä MM-karsinnoista.... ;))

Otimme kisoissa yhteensä kaksi starttia, joista ensimmäinen oli minimölli-luokassa. Luokassa starttasi yhteensä kaksitoista koirakkoa, joista loppujen lopuksi vain kaksi sai nollan :) Rata oli suhteellisen helpon oloinen, mutta tutustumisessa huomasin sen sisältävän yllättävän pitkiä välimatkoja esteiden välillä, sekä hankalia käännöksia ja kulmia. Sara oli kuitenkin huippukunnossa ja erittäin kuuliainen, ja näin nappasimme ensimmäisen nollamme koskaan! :) Me starttasimme luokassamme heti toisina, joten jännittyneinä seurasimme muiden menoa. Todellakin vain meidän lisäksemme toinen koirakko sai nollan... Ja kuten otsikosta voinee jokainen jo päätellä, meidän aikamme oli nopeampi ja voitimme luokkamme! :)

Toinen rata oli vain ns. täydennetty versio edellisestä. Tajusin vasta rataantutustumisen jälkeen, että yksi este pitikin mennä toisin päin ja näin sain hieman improvisointiharjoitusta ;) Liekö tästä johtuen ajatukset liikkuivat radalla aivan liikaa juuri tuossa kohdassa ja tein kaikki valssit aivan totaalisen myöhässä! Kepit Sara meni "vaikealta puoleltakin" hienosti, mutta mokasin juuri tuossa etukäteen pelkäämässäni kohdassa... Lisäksi taisimme saada yhden kiellon putkelta. No, eipä paljon tuo hylky haitannut! :))) Tästä vaan opin, että täytyy olla tarkkaavaisempi rataantutustumisessa ;)

Lopuksi vielä neitokaisen palkintoposeeraus: (Oli muuten kivat palkinnot, itse sain treenipaidan ja Sarahan sai toki komean ruusukkeen! :))
1773306.jpg