Tänään lähdimme aamupäivällä ajelemaan kohti Kokonniemeä, minä, äiti, ystäväni ja koirat. Perillä tapasimme Bamse-veikan ja riemukas leikki alkoi taas :)

Fina oli parikehässä oikein hienosti, mutta hyppäsi pari kertaa jalkojani vasten seuraamisessa. Saimme taas sinisen, mikä ensin hieman harmitti... Heti pentukehästä lähdin juoksujalkaa täysin toiselle puolelle kenttää, missä Sara olisi seuraavaksi. Se esiintyi mielestäni huonoiten ikinä: Pöydällä se kyyristeli, ja kävellessä haisteli kentällä lojuvia heiniä ja mitä lie hevosen lantaa. Kuitenkin saimme punaisen.

Taas juoksin toiselle puolelle kenttää, missä sinisten kehä alkoikin aika pian. Fina esiintyi todella mallikkaasti, olen aivan onnellinen! Koiria oli yhteensä 12, joista Nanna (Finan lempinimi) sijoittui huikeasti neljänneksi napaten ensimmäisen sijoituksensa ikinä! Voitte uskoa, ettei sinisen saaminen harmittanut enää :)) Palkkioksi saimme hienon ruusukkeen, pikkuisen pokaalin, sekä koiranruoka- ja (omistajalle) karkkipussit. Äiti olikin esittänyt Saran jo punaisissa, joissa se ei kuitenkaan sijoittunut.

1482747.jpg

Huomenna alkaa Finan pentukoulu, tiistaina ja keskiviikkona Saralla on agility, ja torstaina toko. Viime torstaina en mennytkään tokoon, sillä saksan kokeeseen lukeminen oli väistämätöntä.... :( Tällä viikolla ohjelmaa kuitenkin piisaa, kun Saran kanssa alamme käymään kaksi kertaa viikossa agilityssä! :)

Kiitos keväälle kauniista, kuumasta säästä - nyt se kesä vihdoin tulee!

1482793.jpg