Aamulla lähdettiin huristelemaan kohti "pilliputtilaa" Helsinkiin. Tarkoituksemme oli mennä tapaamaan Finan veljiä kasvattajan luo. Miksu-veikka on ollut hiihtolomaviikon ajan siellä hoidossa ja Bamse-veli tuli perheineen samaan aikaan kuin me. Ainut, joka ei paikalla ollut oli Hertta-sisko, jota kuitenkin toivottavasti näemme tässä keväällä.

Vastassa olikin liuta muita cavaliereja, ja pari havaneesiakin. Finalla ei nytkään ollut minkäänlaisia ongelmia sopeutua joukkoon! Suurimman osan ajasta pojat tosin painivat keskenään, mutta pihalla kaikki kolme vetivät hurjaa rallia - niin ja Finalla oli perässä myös komea poikaystävä Ringo, minun henk.koht. "ihastukseni". Ringo olikin kasvanut melkoisesti, minä pitelin sitä kovasti sylissäni silloin vauvana, kun Fina ei ollut vielä syntynytkään! ;)

Kuviakin otin vaikka kuinka paljon, mutta ikäväkseni albumiohjelma ilmoitti tilan olevan täynnä, joten tässä täytyy omistajan alkaa etsimään rahojaan maksullista lisätilaa varten... Sarahan jäikin kotiin juoksunsa vuoksi, kun oli niitä poikia siellä. Mutta minä koitan saada tuon albumin tilahöskän jotenkin toimimaan, ei kai tässä muu auta kuin tilata lisätilaa. :(

Bamse, Fina ja Miksu