Tänään alkoi kauan odotettu Finan pentukoulu. Mukana oli jos jonkinlaista vipeltäjää, mm. mopsi, kultainennoutaja, Espanjasta tuotu katukoira, lapinkoira ja vaikka mitä. Kaikki oikein mukavia persoonia :) Paljoa ei vielä päästy kaveeraamaan, mutta on hienoa, kun kurssilla on paljon isoja koiria, niin Fina tottuu.

Harjoittelimme ihan yksinkertaisia juttuja, kuten istumista, luoksetuloa ja kontaktia. Löysinkin heti aukkokohdan Finan tottelevaisuudessa: hihnassa kävely. Neiti pomppi minua vasten ihan koko ajan, mitä en aiemmin ollut huomannut. En tietenkään, koska olemme aina molempien koirien kanssa yhtäaikaa lenkillä, jolloin Fina seuraa Saraa. Nyt otan tavoitteeksi päivittäin yhden lenkin erikseen molempien kanssa!

Katsekontakti on tytöllä huippuluokkaa. Minun ei ole sitä tarvinnut opettaakaan kummoisemmin, Fina tuijottaa minua syvän ruskeilla silmillään aivan koko ajan. Se on upeaa. Luoksetulossa Fina ampaisi luokseni välittömästi yhdellä kutsulla, mikä ei tosin ollut minulle yllätys kotitreenien perusteella. Porukka oli oikein mukava, ja tästä varmasti hyödymme!

Huomenna alkaakin sitten agility Saralla, me menemme "morjestamaan" vanhaa porukkaa harrastelijoiden treeneihin, joissa alamme kisatreenien lisäksi käymään - ihan vain ajanvieton ja toki vanhojen tuttujen takia. :)

Keskiviikkona kokeilen treeniliiviä kentällä, ja tilaan sitten itselleni siitä oman. Väri on ilmeisesti harmaa. Taakse tulee seuran uusi logo (kisa käynnissä parhaillaan, arvatkaapa kuka osallistuu ;) ?! ) ja eteen oma nimeni. Seuran tilausvastaava lupasi kysyä, jos oman nimeni lisäksi eteen mahtuisi molempien koirien nimet myös, mutta se on mielestäni aika epätodennäköistä. Ehdotin myös manttelitilausta koirille, toivottavasti sellainen toteutettaisiin! :)

Huomenna kirjoittanen lisää :))