Kävimme tänään moikkaamassa kasvattajaa. Fina leikki luovutusikäisten bichon havanais-pentujen kanssa alun ujostelujen jälkeen jo ihan kunnolla. Mukavaa, kun neiti sai kavereita - tuo Sara kun ei aina jaksa rasavillin pentunsa leikkejä...

Pari päivää sitten ilmoitin tytöt Hyvinkään erkkariin (4.5.), ja Finan myös Tampereen pentunäyttelyyn (17.5.). Haminaan ilmoittelen neidit ensi viikolla, Fina menee viimeistä kertaa pentuluokkaan siellä.

Kävimme heittämässä myös "pienen" reissun Pohjanmaalle, äitini tädin 60-vuotispäiville. Koirat matkustivat takapaksissa uudessa kangashäkissä todella nätisti, ihan unohti välillä niiden olevan mukana. :)) Perillä kaikki ihastelivat, kuinka voi olla niin suloisia koiria ja Fina sai monta rapsuttelijaa. Päivä venyikin sitten myöhälle, kun päätimme ajaa vielä samana päivänä takaisin kotiin. Viiden tunnin matka päättyi kotiin puoli kahdelta yöllä, joten sikäli täällä elelee nyt lievästisanottuna univelkaista porukkaa ;) Tänään meillä piti olla möllikisatkin, mutta en yksinkertaisesti jaksanut lähteä juoksemaan minnekään, joten vaihdoimme siis kisat Bigillä käyntiin :))

...noniin, ehkä olen jaaritellut jo tarpeeksi. Paljastan nyt sen agilitysalaisuuden, vaikka se päättyikin hieman erilailla kuin olin kuvitellut tapahtuvan. Eli siis olen suunnitellut koko kevään seuran vaihtoa. Nyt jäämme mitä ilmeisimmin kuitenkin vielä tänne Loviisaan, ja ehkä ensi kaudella sitten vaihdamme, jos vielä siltä tuntuu. Näillä näkymin kurssit alkavat ensi viikolla - vihdoinkin! :))

Oikein hyvää kevättä kaikille!