Eilen olimme tosiaan sitten niissä ns. yllätysmölleissä, jonne lähdimme aika extempore. :) Matka- ja kisaseurana meillä oli kaverini Fanny ja hänen japaninpystykorvansa.

Mölliradalla olimme lähtölistan toisia, heti Fannyn ja Bellan jälkeen siis :) Rata oli ihan kiva, aika helppo. Saralla kuitenkin vauhti oli tänään äärimmäisen hidas, ja lisäksi se yhdessä kohdassa pysähtyi miettimään. Virheitä ei kuitenkaan tullut, ja aikaakin jäi melkein puoli minuuttia kelloon, eli nollatulos, jolla irtosi kolmospaikka :)

Kisaradalla olimme niinikään lähtölistan toisia. Tällä radalla kepeissä tuli kämmiä (jonka takia emme todellakaan ole menossa siis vielä virallisiin!) ja lisäksi siellä oli taas jotakin nannaa kentän pinnalla niin, että kielto napsahti putkesta nameja maasta nuuhkiessa... Saimme kuitenkin ensimmäisen tuloksemme kisaavien radalta, joten sikäli olen hyvinkin tyytyväinen! :) Hieno päivä oli taas, etenkin kun Sara vielä kisojen jälkeen kotona leikki ja treenasi upeasti vapaana. Minähän tosiaan vaihdoin koiria alokastokossa kesken kaiken, eli tänäiltana tokoilemaan lähtee Sara :)

Tässä vielä Saran kaunis palkintoposeeraus :)
1874014.jpg