Eilen siis vihdoin pääsimme Saran kanssa kilpailuryhmään (agility) treenaamaan. Jännitin ennen harjoituksia aivan kamalasti - olihan edessä niin uusi taso kuin uudet ohjaajat ja uusi ryhmäkin! Jännitin kuitenkin turhaan :))

Ensimmäinen rata oli todella "tiivis" ja siihen sisältyi myös kepit. Se meni aivan sähläykseksi minun osaltani...toinen rata oli mukava ja erittäin haastava! Se sisälsi eteenpäin lähteyksiä, leikkauksia ja valssauksia, joista emme koskaan eteenpäin lähetykset ja leikkaukset ovat aina olleet meille vaikeita. Radassa oli myös kohta, jossa heti esteen jälkeen suoraan edessä oli A-este (joka ei kuitenkaan ollut seuraava este!), ja koira piti saada kääntymään samantien oikealle sen tultua aidan yli. Tämäkin onnistui meiltä hyvin, kunhan vain muistan sanoa "täällä" -sanan sijasta "Sara" tai "tässä"... :) Lopuksi saimme tämän vaikean radan suoritettua ilman yhtäkään ratavirhettä! Olin tästä mahdottoman ylpeä, sillä rata sisälsi kaikkia niitä asioita, joissa olemme mokanneet kisoissa. Siksipä menemmekin ensi keskiviikkona Kotkaan koittamaan onneamme mölleihin - jos vain saan kyydin...

Näyttää siltä, että siirrymmekin kokonaan tähän, enemmän omantasoiseemme ryhmään. :) Mukavaa, kun agility alkaa taas sujua ja Sara nauttii menosta!