Joo elikä mätsärissä viime viikoilla sain ilmeisesti palellutettua itseni ja nyt olen hirmuisessa flunssassa. Matkaan kuitenkin lähdettiin! ;) Jo perjantaina ajoimme "majapaikkaamme" äitini veljelle koirien kanssa.

Lauantaina meillä oli Hämeenlinnan kansainvälinen näyttely, jossa cavalierit oli jaettu kahteen eri kehään samanaikaisesti. Minulle iski pieni paniikki, että kehät olisivat juuri meidän kohdalla päällekkäin ja sain onneksi Maijan varaesittäjäksi. Kerkesin kuitenkin molempiin, eli Maijan ei tarvinnut esittää Saraa. Kiitos kuitenkin auttamisvalmiudesta! <3 :)
Fina liikkui jälleen upeasti ja pöydälläkin se seisoi mallikkaasti. Tuomari oli todella mukava ja ohjasi kehässä olijoita ystävällisesti. Luokassamme oli kymmenen juniorinarttua, joista kolme saivat ERI:n - me mukaanluettuina! :)) Yhdessä vaiheessa tuomari laittoi meidät kilpailuluokassa jo menemään jonon etunenässä, mutta lopulta jätti meidät kuitenkin kakkosiksi :) Hän sanoi erikseen, että Fina liikkuu todella upeasti, mutta että hän silti enemmän ykköseksi laittamastaan nartusta. Tulos siis JUN - ERI2 <:) Paras narttu -kehä olikin sitten Saran tuomaroineella, cavalierien alkuperäisellä tuomarilla, emmekä siinä arvatenkaan enää sijoittuneet. :)
Sara puolestaan pelkäsi tuomaria, jolla oli aurinkolasit. Neiti oli pöydällä ihan kuin seipään niellyt, eikä oikein suostunut seisomaan. Tulos olikin sitten H.

Sunnuntaina meillä ei ollutkaan pitkä matka kehiin, kun olimme kerran jo valmiiksi Valkeakoskella. :) Fina on selkeästi liikkujatyyppiä, sillä liike oli tänäänkin aivan fantastista. Pöydällä neiti kuitenkaan hädin tuskin seisoi ollenkaan... Arvostelu oli kuitenkin todella hyvä ja neitonen nappasi EH:n. Kilpailuluokassa emme sijoittuneet tänään.
Sara oli selvästi petrannut eilisestä ja seisoi pöydällä mallikkaasti. Myöskin hihnassa se kulki hienosti vetämättä. Arvostelu oli erinomainen ja hypähdin ilosta ilmaan, kun tuomari antoi meille EH:n! :) Eilinen H kuitenkin kun jäi vähän vaivaamaan, niin nyt sitten paikattiin se ja saan olla erittäin ylpeä Sarasta! :)

Kehien jälkeen menin Finan kanssa moikkaamaan Andyä ja Skipiä, jotka ihastuivat tottakai kaunottareemme ikihyviksi. Fina ei ollut moksiskaan, vaan kelli sylissäni parrasvaloissa paistatellen, kun molemmat kosijat liehittelivät sitä ja nuolivat sen naaman aivan märäksi! :')) Paljon lipaisuja pikkuneidiltä herrasmiehille, oli todella kivaa nähdä! :) Ja mukava viikonloppu oli muutenkin, nyt yritän parannella itseäni täällä kotona...