Tänä viikonloppuna Fina pääsikin yksin reissuun, ja Sara lähti rentoutumislomalle mökille! ;)

Näyttelykentällä oli todella pitkä nurmi, joka tietysti oli omiaan märehtimiseen - vaan ei näyttelykäyttäytymiseen! ;) Fina ei suostunut oikein kävelemään, vaan kulki koko ajan pää nurmikossa kiinni...ja vielä pissasikin kehään... -.- Oli siinä mukavaa seistä narun päässä... :)) Tuota ei ollut kyllä aikaisemmin tehnyt (ja pissasi vielä justiinsa ennen kehää), mutta kai se kerta on se ensimmäinenkin ;)

7-9kk narttupennuissa oli neljä ilmoitettua cavalieria, joista yksi oli kuitenkin poissa. Fina sai erinomaisen arvostelun ja sijoittui luokkansa voittajaksi ja sai KP:n. Jäimme siitä suoraan PNP (paras narttupentu) -luokkaan, jossa siinäkin voitimme (vaikka juuri silloin Fina ne asiansa tekikin...murr) :)) En edes ehtinyt miettiä mikä kehä milloinkin oli menossa, vaan huomasin ROP-kehänkin olevan meneillään vasta, kun ruusukkeet jaettiin. VSP:hän sieltä rapsahti, kyllä oli ihanaa! :)

1564848.jpg

1564811.jpg

Nyt neiti kuorsaa ja tuhisee täällä lattialla pitkän matkan jäljiltä, ja näkee varmasti yhä unia ihanasta ruohokentästä... ;)

1564825.jpg

Arvostelu

8kk. Tasapainoisesti kehittynyt, sopiva luusto. Hyvät rungon mittasuhteet. Hyvä narttumainen pää, kuonontyvi saisi olla täyteläisempi silmien alta. Hyvät korvat, silmät ja purenta. Hyvä kaula, hyvä rintakehä ja eturinta ikäisekseen. Tasapainoiset kulmaukset. Hyvä karvan laatu ja väri. Hyväasentoinen häntä. Liikkuu ikäisekseen hyvin. Lupaava kokonaisuus.

1564829.jpg

Ja jälleen iso kiitos kannustusjoukoille!