Tällä kertaa olimmekin mummilassa, emme mummulassa :) Eli siis viikonloppu"loma"n vietimme Kotkassa. Itseasiassa mummilla ja papalla olin vain minä koirien kanssa, jotenka koirille "loma" oli luxusta :))

1419654.jpg

Tänään heti aamulla ampaisin rantaan koirien kanssa, kamera luonnollisesti kourassani. Sitten treenattiin sisällä temppuja ja askartelin Finalle luista ja reikäpallosta aktivointilelun. Puoliltapäivin läksin tyttöjen kanssa läheiseen koirapuistoon (pakkohan sinne oli päästä, kun ei täällä tuppukylässä ole kuin yksi -ja sekin rikki!). Puisto oli oikein viihtyisä ja hyvässä kunnossa näin talviaikaankin. Yhtäkkiä aikaa olikin hurahtanut puolisentoista tuntia :))

1419666.jpg

Saran kanssa otin tokoa ja lopuksi leikin Chew Chain-lelun kanssa. Alokasluokan liikkeistä Sara osaa vuorenvarmasti nyt paikallamakuun. Kaksi minuuttia se makasi lumihangessa ainakin 15m päässä minusta, odotti nätisti, kun tulin takaisin, kiersin koiran takakautta, seisahdin sen oikealle puolelle ja käskin sen perusasentoon. Olen enemmän, kuin tyytyväinen! Tuo on toiminut kyllä sisällä, mutta että ulkonakin?! Ohi meni autoja ja ympärillä lenteli lintuja. Wautsi.

Finan kanssa keskityin enemmän vain uudella köysilelulla leikkimiseen ja katsohan - se oppi noutamaan lelua! Vähän se jo uusilla hampaillaan yritti leikkiä vetoleikkiä, mutta ei oikein heppoisen suun voimat vielä riitä kunnon riepotukseen ;) Paikallaoloa ja luoksetuloa Finukan kanssa otin myös, mutta tokolla ei mielestäni kannata vielä pilata toisen pentuaikaa. Perustottelevaisuus riittää vielä tässä iässä.

Niin ja iästä puheenollen: Fina sisaruksineen täyttivät tänään jo puoli vuotta! Onnea paljon! Tässä neidiltä kaunis poseeraus mummin kanervien keskeltä :)

1419648.jpg