Olen jo itsekin mennyt sekaisin laskuissani, johtuen pitkästä tauostamme (Finan juoksu). Tänään olimme koulussa kuitenkin taas pitkästä aikaa, ja Fina oli aivan innoissaan - viime viikon kun olin itse rippikoulussa, enkä ole koirien kanssa kerennyt treenailemaan yhtikäs mitään...

En siis todellakaan ollut treenannut mitään taukomme aikana, vaikka niin olin ohjaajillemme luvannutkin ;)) Midän poissaollessamme ryhmä oli harjoitellut seuraamista ja tokon perusasentoa, joita en ollut Finan kanssa harjoitellut yhtään (tai no, kyllähän meillä on seuraamista ollut ennenkin, mutta nyt oli jo enemmän "tokomaisempaa"). Voin käsi sydämellä vannoa, etten ollut. Mutta! Fina osasi hienosti namilla ohjatessani istua perusasentoon, sekä seuraaminen ja maahanmenokin menivät upeasti. Huomaan, että jo 8kk pentumme on kasvanut nuoreksi kaunottareksi, jota myöden sille on selkeästi tullut järkeä ja malttiakin päähän.

Kaatosadekuuron takia treenit loppuivat harmiksemme vähän etuajassa (juuri kun pääsimme tutustumaan tokon hyppyesteeseen!), ja kävin sitten vielä myöhemmin illalla koirien kanssa juoksemassa. Pitää näet itsenikin vähän kuntoa kasvattaa :)) Finasta olen kuitenkin ylpeä. Minusta tuntuu, että siitä on aivan mihin vain - niin tokossa kuin agilityssäkin!